۰٫۲۰۹
۳٫۸۰۴
کمتر از ۱%
تایید
فرضیه۳٫۲) شرایط رقابتی بازار خارجی برای مثال تغییر پذیری رقابت، بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
۰٫۲۱۶
۵٫۰۸۱
کمتر از ۱%
تایید
|t|>1.64 Significant at P<0.1, |t|>1.96 Significant at P<0.05, |t|>2.58 Significant at P<0.01
,
۴٫۴٫۱٫تحلیل فرضیات اصلی:
فرضیه۱: ویژگیهای محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: ویژگیهای محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: ویژگیهای محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر ویژگیهای محصول بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۶۵۸/۰است که دارای مقدار t 371/4 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر ویژگیهای محصول، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۲: ویژگیهای شرکت بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: ویژگیهای شرکت بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: ویژگیهای شرکت بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر ویژگیهای شرکت بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۴۳۷/۰است که دارای مقدار t 537/4 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱ محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر ویژگیهای شرکت، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری میباشد و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۳: ویژگیهای بازار بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیرگذار است.
H0: ویژگیهای بازار بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: ویژگیهای بازار بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر ویژگیهای بازار بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۳۲۸/۰است که دارای مقدار t 573/2 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر ویژگیهای بازار، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
۴٫۴٫۲٫تحلیل فرضیههای فرعی:
نتایج حاصله از ضرایب مسیر، آماره T و سطح معناداری نشان می دهد که در بین ۱۰ مولفهی ویژگیهای محصول، بازار و شرکت، تمامی ابعاد به جز متغیر اهداف/انتظارات رشد بازار مابقی در سطح اطمینان ۹۵% بر استراتژیهای صادراتی تاثیر گذار میباشد، تمامی ضرایب در سطح اطمینان ۹۵% مثبت و معنادار میباشد. اگر سطح اطمینان را تا ۹۰% کاهش دهیم، می توان گفت که اهداف/انتظارات رشد بازار نیز در سطح اطمینان ۹۰% بر استراتژیهای صادراتی تاثیر مثبت و معنادار دارد. (آماره T بزرگتر از ۶۴/۱ شده است).
فرضیه ۱٫۱) پیچیدگی محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: پیچیدگی محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: پیچیدگی محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر پیچیدگی محصول بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۱۰۵/۰است که دارای مقدار t 049/2 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر پیچیدگی محصول، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۱٫۲) خدمات همراه محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است..
H0: خدمات همراه محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: خدمات همراه محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر نیازهای خدماتی بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۱۶۱/۰است که دارای مقدار t 986/3 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر نیازهای خدماتی ، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۱٫۳) انطباق محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: انطباق محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: انطباق محصول بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر انطباق محصول بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۳۰۵/۰است که دارای مقدار t 502/7 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر انطباق محصول، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۱٫۴) عملکرد فعالیت های ترویجی بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: عملکرد فعالیت های ترویجی بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم)تاثیر معنادار ندارد.
H1: عملکرد فعالیت های ترویجی بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم)تاثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر حمایت ترویجی بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۳۳۹/۰است که دارای مقدار t 084/7 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر حمایت ترویجی، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۱٫۵) درجه آگاهی ازمحصول صادراتی یا نام تجاری بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: درجه آگاهی ازمحصول صادراتی یا نام تجاری بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.
H1: درجه آگاهی ازمحصول صادراتی یا نام تجاری بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر معنادار دارد.
بر اساس جدول ۴-۶، اثر آگاهی از محصول بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای ضریب مسیر ۱۳۲/۰است که دارای مقدار t 533/2 میباشد. مقدار t برای این پارامتر (طبق قاعده خطای پنج درصد در ناحیه رد فرض صفر برای مقادیر خارج بازه ۹۶/۱ تا ۹۶/۱- هر پارامتر مدل)، بزرگتر از ۹۶/۱محاسبه شده است. لذا میتوان بیان نمود که فرض محقق با ۹۵ درصد اطمینان تایید میشود، به عبارت دیگر آگاهی از محصول، بر انتخاب استراتژیهای صادراتی دارای اثر معنیداری به لحاظ آماری است و با توجه به مثبت بودن ضریب مسیر میتوان گفت نوع رابطه دو متغیر مثبت و معنادار میباشد.
فرضیه۲٫۱) تمایلات مدیریت از اهداف رشد تجاری متمایز بر انتخاب استراتژی های صادراتی(مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تأثیر گذار است.
H0: تمایلات مدیریت از اهداف رشد تجاری متمایز بر انتخاب استراتژی های صادراتی (مستقیم در مقایسه با غیر مستقیم) تاثیر معنادار ندارد.