چشماندازسازی
سوالات ۱۵ و ۱۷ و ۱۸
متغیر وابسته
تجهیز منابع
سوالات ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ و ۲۳ و ۲۴
وصول مطالبات
سوالات ۲۵ و ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹
۳-۶- آزمون روایی و پایایی ابزار اندازه گیری
ابزار جمعآوری اطلاعات باید از روایی[۵۰] و پایایی[۵۱] لازم برخوردار باشد تا محقق بتواند داده های متناسب با تحقیق را گرداوری نماید و از طریق داده ها و تجزیه و تحلیل آنها، فرضیه های مورد نظر را بیازماید و به سؤالات تحقیق پاسخ دهد. ابزار سنجش و آزمونهای استاندارد و میزان شده معمولا از روایی و پایایی مناسبی برخوردارند (سرمد و همکاران، ۱۳۸۳).
۳-۷- روایی یا اعتبار
روایی تعیین میکند که یک ابزار اندازهگیری تا چه حد یک مفهوم خاص را اندازه میگیرد. جهت بالا بردن میزان روایی تحقیق سعی گردید تا سؤالات مرتبط با موضوع طراحی گردد و حتیالامکان سلیس و روان و قابل درک برای پاسخگویان باشد. از طرف دیگر سعی گردید تا از پرسشنامه های استاندارد قبلی که توسط محققان قبلی مورد استفاده قرار گرفته است، استفاده شود. همچنین به منظور دستیابی به محتوی، قبل از طراحی پرسشنامه مطالعهای پیرامون موضوع پژوهش به عمل آمده و پرسشنامهای در این راستا طراحی گردید.
پس از طراحی پرسشنامه آن را در اختیار تعدادی از همکاران مجرب سازمان قرار داده تا آنان نظرات خود را در مورد ارتباط بین اهداف تحقیق و پرسشنامه ابراز نمایند، سپس نظرات اصلاحی آنان در پرسشنامه گنجانده گردید و پرسشنامه اصلاح شده در اختیار اساتید فن قرار گرفت و از آنها خواسته شد که نظرات اصلاحی خود را در مورد ارتباط بین اهداف تحقیق و پرسشنامه ابراز نمایند، سپس نظرات اصلاحی اساتید فن در پرسشنامه گنجانده گردید.
برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت zusa.ir